Демотиватор

Дзвер е пуснал добър текст за „Успех“, в допълнение към  друг текст – „Мизерия, бро!“.


Последно време се чувствам толкова демотивиран да пиша и тук, и в разни форуми, блогове, twitter.

На кратко защо:

 • Некомпетентни компетентни. Тук говоря за коментари от страна на пишман SEO и разни такива, които разбират точно нищо от материята. Имам един авер, дето не е сео, но пише много добре оптимизирани текстове: „секс, врати, секс, прозорци, секс с паркет“ и подобни. Писна ми да чета такива seo простаци, подвеждащи пекани хора (включително клиенти).
 • Лични причини – онзи ден един анонимен педераст си беше качил моя снимка за свой аватар. Писна ми от анонимни педерасти. Имам IPто на един такъв, дето яко злоупотреби и се чудя дали да не задействам процедура срещу него.
 • Силно наранени души, тропащи по всички и всичко. В imot.bg примерно има един пич, незнаещ се пише, който стана супер известен. Get a life, dude! Напомня ми на една звезда, коментираща в блога на Еленко. Той поне тропаше забавно.
 • Липсата на време тотално уби комуникацията  с много готини хора, от там и желанието ми да споделям неща.

Целият отбор „армия злобарки“ ме демотивира до такова ниво, че ми се повдигаше, честно.

Но все по-малко почва да ме интересува за тях, което е добре. Човек трябва да е над нещата. Което отнема време да се захапе от алгоритъма.

Coming soon.

5 мнения по „Демотиватор

 1. man0l

  Те губят 😉
  Губят информация, контакти, реализация в живота. Трябва да има такива хора, които да бъдат наемани на работа, иначе икономиката няма да процъфтява, а целите на предприемачите няма да бъдат достигани 😀

 2. as897

  На всеки му се случва през даден период да е демотивиран и да не му се върши нищо.. но след като откриеш цел пак се изпълзваш с мотивация и хъс!

 3. Петър

  Съгласен съм. Такива хора наистина са доста дразнещи понякога, особено когато заблуждават потенциалните клиенти, както в случая със снимката.

 4. danysabeva

  Така е, съгласна съм.
  Всеки 3-ти недоказал се програмист стана СЕО специалист. И тази професия се изроди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.