Разни 11.06.2013

От толкова дълго не съм писал постове. Направи ми чудно впечатление новият редактор в WordPress. Изглежда добре, а новият режим за писане на цял екран, без разсейване, е супер.

Изглежда покрай ангажиментите ми (лични и нелични) съвсем съм изключил как се пише и как не се пише.

Изборите минаха и ме избива на смях от ситуацията.

По време на протестите купих имот – такъв, който брокери и приятели ме убеждаваха, че не съществува и няма да намерим.  Фак ю ол, намерихме, купихме, ремонтирахме, почти обзаведохме и живеем вече тук. Аз, жена ми и двете кучета.

Не мога да разбера защо така масово хората купуват Galaxy 4, като дори хора с 3ки го правят.
Или хората покрай мен са много богати, или са готови да прежалят едни 1200+ лева за нещо, което не че не е добро, но не е чак толкова по-добро от предишното им. Масово хора с 3ки и Нотове. Аз съм с Galaxy 1 (9000), сложих му 4.2.2 и честно казано върви по-добре от Galaxy 4 +  мога да го сложа в джоба на дънките ми. Не виждам нито една причина да си взема Galaxy 4 и  да ходя с чантичка заради него. Едно време, преди повече от 13 години, имах един телефон – Siemens S3 и тогава ходих с чантичка, заради телефона. Имаше причина – беше голям и тежеше.   Рекламата изглежда си е свършила работата, дано от Мтел са доволни.

Много хора гризнаха дървото покрай Панди и Пингвини, но не спират да правят същите простотии, които работеха преди. Инерцията на навика е чудно нещо.

От година и малко съм без офис и почти без срещи и разговори с клиенти – това е добре за мен. Фокус върху проекти с голям ROI, но най-вече спокойствие и тишина.

Както писах в началото – отвикнал съм да пиша и това не ми харесва. Изглежда навика да се пише трябва да се тренира редовно.

8 мнения по „Разни 11.06.2013

 1. Никола

  Аз смених моят I9000 за Xperia S защото исках по-убаво видео и камера, по-голяма резолюзия и защото майка ми се нуждаеше от смартфон и при нея замина галактическия 🙂

 2. coolice

  Аз пък почиствам при нас стари теми и проверявах един сипсък от 2010 с ду-фолоу блогове, и махам неработещите нямам време да проверявам нофолоу или ду фолоу е 🙂

  Честито за покупката 🙂 Аз ти следях постовете в имоти нет 🙂 просто нямам време да наминавам и натам 🙂

  колкото до S3-4 те си знаят ама факта е за какво са ти 4 ядра като и едно не ползваш 🙂

 3. Атанас Янев Автор

  Coolice, аз съм от тези с nofollow 😉
  Писнаха ми коментари от „климатици“, „евтини дрехи“ и т.н. 😀

  Не знаех, че си в имоти.нет… Благодаря 🙂

  Там работата замря преди много време, има двамата трима луди и това е, трагедия 🙂 Magic дано е взела добри пари за сайта и форума 🙂 От този форум ми останаха чудни познанства с брокер и адвокат. Имаше свестни хора там 🙂

  Никола, дано майка ти е доволна от смартфона 🙂 Сонитата са страшни за видео 🙂

  Малко ми стана мъчно – не съм си давал сметка, че все още някой ме чете.

 4. ivo1017

  Брех, вярно трябва да пишеш по-често. От тук се запалих по Адсенса преди години. Добре, че те виждам да харесваш разни неща в WickedFire. Иначе бих помисилил, че си сменил изцяло професията и си хванал нещо офлайн. 🙂

  1. Атанас Янев Автор

   Хванал съм се с много неща, он и офлайн 🙂

   Радвам се, че след толкова години неписане все още ме следят толкова хора – 4 коментара, кеф 🙂

 5. Добромира

  Мода, всичко днес е вече мода. Заразихме се от Американския начин на живот и ние започнахме да искаме и купуване всевъзможни неща, много често без дори да ни трябват.
  Суета, перчене и състезание! Кой ще изпъкне по-напред. И лошото е, че така забравяме за малките неща в живота, за отношенията между хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.