
Преди малко получих този мейл:
Atanas,
As a Text Link Ads affiliate we’re pleased to let you know that we’ve begun using tinyurl.com to shorten and secure our affiliate referral links. We encourage you to update your affiliate links using the following:
Homepage URL
– http://tinyurl.com/2uju7u
Starter Promo URL
– http://tinyurl.com/3bopad
** Please note that our old affiliate urls will no longer work in one week so please update today. Thank you!
Text Link Ads
Казах си “егати тъпия начин за спамене, при никой няма да мине…”
И викам дай да им драсна на tla – да си знаят ако е спам да предприемат нещо (бан на този пич). Отговора им обаче беше весел – това Е истина
Да не се плашите ако и вие получите подобни мейли
Предишни теми за text link ads:




И аз го получих,
но ми се стори много тъпо да ползват такива линкове.
Особено за хоум страницата.
Не знам каква им е идеята, ама сигурно да не спамят с affiliate линкове с техния адрес, за да не ги наказват търсачките.
—-
еии килнах фирефокс и ми запази това дето бях писал.
te veche gi nakazaha – banned ot google … kakto stana iasno vsi4ki koito prodavat ili kupuvat linkove sa nakazvani
Наказвани, ако ги хванат
До сега съм чул само за 1 наказан (за продаване на линкове) сайт