Разни 31.05.2014

Ожених се. На 26.04 🙂

Пак щели да дават по 20 бона на безработни и необразовани да правят бизнес. Няма значение какъв, важното е да се усвоят едни 46 милиона лева. Плануваха да дават и по 10 бона на фирми да си правят сайтове, но нещо спряха да мислят схемата.

Сертифициран AdWords Партньор съм – ще взема да пиша по-често разни трикове от бранша, но не знам дали тук или другаде. Ако не е тук ще пиша къде точно. Ако има хора на които им е интересно да си кажат – малко мотивация ще ми дойде добре 🙂

9 мнения по „Разни 31.05.2014

 1. Светлин Симеонов

  Здравей Атанас,

  С интерес бих следил твои постове в областта, имам малко познания там и бих искал да ги допълня от първа ръка мисля, че на доста хора ще им бъде полезно да четат съвети от тази сфера. Особено от хора които вече са със подобен сертификат.

  Поздрави,
  Светлин

 2. ivo1017

  Честито и за 2-те. Казвай къде ще пишеш и на какъв език, да добавям сайта в отметките.

 3. Stefan

  Здравей, ето го и първият коментар които иска да те надъха.
  Давай да правим сайтове за по 10бона 🙂 Майтапа на страна bookmarked

 4. Philip

  Здравей, аз съм начинаещ с Adwords, но се наложи да го понауча за да направя няколко кампании, които в момента са онлайн. Не смея да твърдя, че знам нещо повече от начално ниво, затова и аз ще добавя сайта Ви към любими и ще следя Вашите публикации относно темата. Благодарим предварително!

 5. Philip

  Честито и от мен за свиването на семейното гнездо;) Бъдете здрави и се обичайте! Дано отсега нататък имаш време да пишеш отвреме навреме тук да отделяш по някоя друга минутка и на нас- твоите читатели, без да се сърди съпругата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.